Három magyar város adventi villamosára is szavazhattok, hogy Európa legszebbje legyen!

Idén is megmérkőznek Európa adventi villamosai, a szavazás pedig már el is indult. Hetedik alkalommal hirdette meg ugyanis az MHD86 nevű cseh portál nemzetközi versenyét, amelyben Európa legszebb adventi villamosát keresik. Az elmúlt 6 évben a miskolci Adventi villamos győzött a megmérettetésen – írja a boon.hu.

Idén is mesés lett a miskolci adventi villamos belső, díszített tereForrás: Ádám János/boon.hu

Ugyanakkor Mickolc mellett Budapest és Debrecen csodásan díszített villamosai is felkerültek a prominens listára.

Az idei szavazáson 28 város vesz részt. Egyes városokban először díszítették fel a villamosokat, míg máshol éppen ellenkezőleg, ez már több éves hagyomány, ahogy hazánkban is. Bár Budapestről 6 díszített villamos is szerepel a listán, míg Debrecen 3 különböző villamossal van jelen, Miskolc mesés adventi villamosa pedig kívűl-belül egy-egy képpel szerepel a szavazólistán, az egyes villmaosokra nem, csupán a városokra adhatjuk le a szavazatainkat. 

A listára az olvasók jelölték a villamosokat, ugyanakkor a közlekedési vállalatokat is megkeresték azzal a lehetőséggel, hogy saját fotóikat küldjék el a szavazásra.

Szavazni 2024. január 2-ig ide kattintva lehet, ahol megcsodálhatjátok a szebbnél-szebben díszített járműveket, a fotók alatti listában pedig bejelölhetitek,szerintetek mely városok villamosai lettek idén  a legszebbek.  

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek