Téli csodavilágban korcsolyázhattok Budapest felett

A Westend Tetőkertben az év végéig vár mindenkit a Winter Wonderland néven futó rendezvénysorozat körhintával, jégkorcsolya pályával, izgalmas programokkal és téli ételekkel, italokkal. A szabadtéri, tetőkerti eseményen családok és közösségek együtt, a város felett hangolódhatnak a közelgő ünnepekre. Sült gesztenye és forralt bor illatába burkolózik a jégkorcsolya pálya, ráadásul az idei évben hangulatos körhintával és decemberben további programokkal várják a kicsiket és a nagyokat.

Forrás: Westend Tetőkert/Facebook

A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható.

10 éves kor felett a belépő 1.500 forint, melyért cserébe egy 1.500 forint értékű Westend ajándékkártyát adnak. Ez az összeg teljes egészében levásárolható a kártyán jelölt időpontig a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díja: 800 forint.

A körhinta ingyenes, de használata a Westend Applikációban lévő kupon bemutatásához kötött. Egy nap egy telefonról 2 db kupon váltható be. A körhintát 3-12 éves gyerekek használhatják, szülői felügyelettel. (Maximum teherbírás 60 kg). 

Forrás: György Tücsök/Westend Tetőkert/Facebook

Az adventi hétvégékreés a téli hétköznapokra is tartogatnak programokat: lesz gyerekkoncert, óriásbábos produkció, kézműves foglalkozás, de közös jótékonysági ajándékgyűjtésre is sor kerül a TündérPakk Alapítvánnyal. További információkat ide kattintva találhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek