Megjelent a brit királyi család karácsonyi üdvözlőlapja

A walesi hercegi pár egy új fotót osztott meg családjukról a közösségi médiában – köztük a 9 éves György hercegről, a 7 éves Charlotte hercegnőről és a 4 éves Lajos hercegről – amely egyben a 2022-es karácsonyi üdvözlőlapjuk is – adta hírül a Page Six.

A képet Matt Porteous fotós még az év elején készítette a családról az angliai norfolki otthonukban, ahogy kézen fogva, hétköznapi ruháikban sétálnak a szabadban. Az elmúlt években a család inkább a nyaralásokon készült képeiket választotta a karácsonyi üdvözlőlapokra. Tavaly Vilmos hercegről, Katalin hercegnőről és a gyermekeikről készült jordániai nyaralásuk képét, több mint 2 millió ember lájkolta az Instagramon. Az utolsó hivatalos karácsonyi kép a családról 2017-ben készült a Kensington-palotában.

A héten egyébként III. Károly király és felesége, Kamilla is közzétették első karácsonyi üdvözlőlapjukat, amely az idei Felföldi Játékokon, Skócia legnagyobb presztízsű nemzeti rendezvényén készült még szeptemberben. A lapra azt írták: "Nagyon boldog karácsonyt és újévet kívánunk!"

Korábban a királyi család a Sandringham House-ban gyűlt össze karácsonykor, ahol II. Erzsébet királynő fogadta a család tagjait, ám miután ez lesz az első karácsony Őfelsége nálkül, még nem lehet tudni, milyen új tradíciókat vezetnek be. Nem tudni még, hogy a család hol tölti az ünnepet, ahogyan azt sem, hogy Vilmos testvére, Harry herceg és felesége, Meghan Markle és a gyerekek velük ünneplik-e a karácsonyt, miután hatalmas port kavart a múlt héten a Netflixen bemutatott dokumentumsorozatuk. 

(A borítókép forrása: Shutterstock/Lorna Roberts)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek