Megvan a dátum, ekkor nyit Európa legszebb adventi vására a Bazilikánál

Európa legszebb karácsonyi vására idén újra kinyitja a kapuit! Az Adventi Ünnep a Bazilikánál november 18-tól éled, várja a nézelődőket és a vásárlókat Európa legjobb karácsonyi vásárában, adta hírül Facebook-oldalán a rendezvény szervezője.

Forrás: facebook.com/adventiunnepabazilikanal

2019 után 2021-ben is Európa legjobb karácsonyi vásárának választották az Advent Bazilikát. A Szent István Bazilika előtt megrendezett esemény csaknem 25 ezer szavazattal többek között Bázel, Metz, Bécs, Madeira, Prága, Düsszeldorf, Moszkva és Brüsszel karácsonyi vásárát megelőzve diadalmaskodott a European Best Destinations független utazási portál tíz napig tartó online megmérettetésén. A verseny végeredményét 163 ország 173620 szavazója alakította, legtöbben az Egyesült Királyságból voksoltak. Az Advent Bazilika nem pusztán az összesített szavazáson végzett az élen, de az Angliából és az Egyesült Államokból érkezők körében is az abszolút kedvencnek bizonyult.

Forrás: https://adventbazilika.hu/

Az Advent Bazilika évek óta az európai élmezőnyben szerepel: 2020-ban a második helyet szerezte meg a szavazáson, 2019-ben pedig az élen végezve, első ízben viselhette a legjobbnak járó címet.

„Az rendezvény alapítása óta missziónk, hogy hozzájáruljunk Budapest és Magyarország turisztikai vonzerejének növeléséhez az ünnepi időszakban. Büszkék vagyunk rá, hogy az Advent Bazilika ezzel a kitüntető címmel ismét hírét viszi a világban Budapestnek" – olvashatók a korábbi sikereket felidéző sorok a rendezvény weboldalán. A vásár tehát idén november 18-án nyit és 2023. január 1-én zárul.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek