Különleges vendégeket fogad a turisztikai látványossággá vált Karácsonyház

A Karácsonyház a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben, a Várkapitányi lakban található, ahol már több mint 20 éve minden novembertől igazi karácsonyi csodavilág nyílik meg a látogatók előtt. Pillantsanak bele a tavalyi hangulatba, megéri!

Ha még soha nem jártak itt, vagy már voltak, csak újra meglátogatnák, akkor a kirándulást érdemes lehet december 4-5-re időzíteni, ugyanis december 5-én, vasárnap a Mikulás is tiszteletét teszi a Karácsonyházban.

Az ősz szakállú a Karácsonyház előtti Mikulás kuckóban fogadja majd a látogatókat, az ajtóból lehet neki verselni és énekelni, de a járváynügyi intézkedések miatt a kuckóba belépni nem szabad. És ott lesz még valaki: a Grincs! Mindkettejük érkezése 10 óra körül várható, és 16 óráig lesznek a Karácsonyház vendégei - számolt be a hírről Facebook-posztjában a Karácsonyház.

A Mikulás kis kuckójaForrás: Karácsonyház/Facebook

Az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát a Karácsonyház, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik - írják a weboldalon.

Karácsonyház már kívülről is hívogató, de ha belépnek, már ki sem szeretnének jönniForrás: Karácsonyház/Facebook

És van is mit nézni, hiszen 300 négyzetméteren, kilenc szobában különböző országokból válogatott karácsonyi dekorációs elemekkel és kiegészítőkkel várják a látogatókat. Az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfák látványa is ámulatba ejtő. 

Igazi karácsonyi hangulatba kerülhetnek a látogatókForrás: karácsonyhaz.hu

A Karácsonyház tehát egy különleges, mesés dekorációval rendelkező üzlet, így látogatásához védettségi igazolványra nincs szükség. Azonban kérjük a látogtókat, hogy ne csak a Karácsonyházban, de lehetőség szerint a sorban várakozva, illetve a Mikulás látogatása alkalmával is viseljék az orrot és szájat eltakaró maszkot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek