Elektromos vezetékbe akadt a balszerencsés Mikulás szánja

Szegény Mikulás egy órán át lógott az elektromos vezetékbe gabalyodva, miután édességet osztogatott a gyerekeknek. A férfi, akit csak Mr. Clausnak neveztek el, a kaliforniai Rio Lindában szenvedett balesetet, miután hiperkönnyű siklóernyője letért a tervezett útjáról, és elakadt egy elektromos vezetékben – írja a Daily Star.

A Mikulás csak jót szeretett volna tenni, de végül ő szorult segítségreForrás: Youtube/Sacramento Metropolitan Fire District/Facebook

Mr. Claus december 20-án, vasárnap édességet akart osztogatni a levegőből a kaliforniai Rio Lindában.
Piros-fehér ruhát, valamint biztonsági hevedert viselt, amikor házilag készült fém szánja fennakadt. Az országúti járőrcsapatok azonnal riasztották a tűzoltókat. A Sacramentói Tűzoltóság munkatársai szerint úgy nézett ki, mintha Rudolf sávot váltott volna, csak ezt elfelejtette közölni a Mikulással. A tűzoltók speciális felszereléseket használtak, köztük egy 12 méteres, kihúzható létrás tűzoltóautót, hogy kiszabadíthassák őt szorult helyzetéből.

Az eset miatt a környéken mintegy 200 otthon rövid időre áram nélkül maradt, amikor kikapcsolták azt, hogy a mentőegységek biztonságosan elérhessék a Mikulást. Az észak-sacramentói kaliforniai autópálya-járőrség a közleményében azt írta: "Általában nem válaszolunk az ilyen "Rudolf sávot váltott" típusú hívásokra, de ha több ilyen jelentést kapunk, a legjobb, ha megnézzük. Kiderült, hogy a Mikulás még megpróbált egy kis szórakozást csempészni az ünnepek előtti napokba, de bajba került." Bár a pilóta balszerencsés volt, tulajdonképpen hatalmas szerencse, hogy nem történt nagyobb baj.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek