A nehéz körülmények között élő gyerekek karácsonyi ajándékára gyűjt egy kisfiú

  Egy 6 éves, Amerikában élő kisfiú arra törekszik, hogy a szegény sorsú atlantai gyerekeket karácsonykor ajándékok várják a fa alatt. Landon Floyd körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdte gyűjteni a Hot Wheels játékokat, és a gyűjteménye akkorára duzzadt, amire még a családja sem számított.  

  Idén Landon is besegít a Télapó munkájábaForrás: Origo

  Landon mindig is rajongott a Hot Wheels autókért. Mint a legtöbb gyerek, ő is imád ilyen játékokat kapni, de ebben az évben nem arra vágyott, hogy kapjon – írja a Fox5 Atlanta ."Adok belőlük más gyerekeknek, akiknek nincsen" – mondja Landon, akinek az adományait különböző szervezetekhez juttatják majd el. Az ötlet Landon egyik barátjától származott, aki Barbie babákat kezdett gyűjteni adományként. "Mikor elindultunk, Landon kiborult, mert rájött, hogy a kisfiúk valószínűleg nem szeretik a Barbie babákat" – magyarázta Stephanie Floyd, Landon édesanyja. "Tehát tenni akart valamit a kisfiúkért. Így kezdett kialakulni a Hot Wheels játékgyűjteménye."

  Az eredeti cél körülbelül 100 Hot Wheels játék összegyűjtése volt. Landonnak kezdetben csak pár ilyen játék volt a gyűjteményében, amelyeket a saját pénzéből vásárolt meg.

  "Az első néhány darabot valóban a saját malacperselyéből vette, mi pedig készítettünk erről egy képet" – mesélte az édesanyja. "Ezt a fotót közzétettük a közösségi médiában, amit a családom megosztott, utána a barátok is, és ennek köszönhetően néhány hét alatt mára a gyűjtemény meghaladja a 400 játékot. Ismeretlen emberek kezdtek játékokat küldeni. Rengeteg Hot Wheels érkezett Kaliforniából, Seattle-ből" – meséli. "Jó látni, hogy egy kisgyerek másokkal is törődik. Mindig is olyan gyerek volt, aki azt akarta, hogy az emberek boldogok legyenek, és ezt a szemléletet nagyon jó látni " – tette hozá a büszke anyuka. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!