Mától egészen karácsonyig varázslatos utazásra viszik a 3-as villamosok

  Az adventi időszakban az Árkád bevásárlóközpont, a BKK és a BKV összefogásának köszönhetően karácsonyi mesevilág részesei lehetnek a 3-as villamos vonalán utazók. November 27. és december 26. között karácsonyi pompába öltözik az egyik 3-as villamos. A kivilágított és kívül-belül feldíszített Mikulásjáraton az utazás percei mesevilágba repítik az utasokat, amelyben garantált az ünnepi hangulat.

  Ez a járat beragyogja a 3-as vonalátForrás: XO Creative Studio/Szabolcs Kollo

  „Az elmúlt időszak kihívásait figyelembe véve most talán mindennél fontosabbá vált a szeretet és a mások iránti tisztelet kifejezése, az egymásra való odafigyelés. Ezért a szeretet ünnepére készülődve összefogtunk a BKK-val és a BKV-val, hogy a Mikulásjárattal reményt és egy kis boldogságot csempésszünk a mindennapokba" – fogalmazta meg a következő hetek mottóját Vizsolyi Dániel, a budapesti ÁRKÁD bevásárlóközpont igazgatója.

  Nem mindennapi dekorációba csöppenhet, aki felszállForrás: XO Creative Studio/Szabolcs Kollo

   „A BKK számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért is törekszünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten örömöt, vidámságot és melegséget csempésszünk az ügyfeleink mindennapjaiba a karácsonyt megelőző időszakban. Szeretnénk ezzel is feledtetni a hétköznapok kihívásait, és meghittebbé tenni az ünnepi időszakot" – tette hozzá Borsi Dávid, a BKK szóvivője.

  Időnként magával az ÁRKÁD Mikulással is találkozhatnak a kidíszített villamoson.

  A BKV egyébként nemcsak a Mikulásjárattal gondoskodik a budapestiek ünnepi hangulatáról, hiszen ahogy tegnap mi is beszámoltunk róla, csütörtökön 12. alkalommal indult útjára a hagyományos Fényvillamos. A többek között a 2-es villamos vonalán haladó LED-kivilágítással díszített nosztalgiajárat egészen január 6-áig várja az utazókat, de további két másik fényvillamos is követi december elejétől ezt a nagyon várt, és nagy népszerűségnek örvendő szerelvényt.

  Mától december 26-ig jár az ÁRKÁD MikulásjáratForrás: XO Creative Studio/Szabolcs Kollo

  Az ÁRKÁD Mikulásjárat egy menetrend szerint közlekedő villamos, ezért a járaton való utazás feltétele az érvényes BKK jegy vagy bérlet. A járványügyi előírások (maszkviselés, távolságtartás) betartása a Mikulásjáraton is kötelező – tudtuk meg a mediator sajtóközleményből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!