Ebben a csodálatos karácsonyi videóban Kimi Räikkönen egészen új oldalát ismerhetjük meg

  Bár Kimi Räikkönen a zárkózottabb pilóták közé tartozik, néha azért betekintést enged a családja életébe, a szurkolók legnagyobb örömére. Nemrég egy videóban mutatta meg, hogya várja őt haza két gyereke egy-egy verseny után, most azonban a karácsonyi készülődésükbe is bepillanthatunk egy reklám segítségével.

  A pilóta felesége a finn Gugguu márkával együttműködve, divattervezőként is dolgozik. A gyerekruhák készítésével foglalkozó cég ezúttal más szerepben is számított Minttu Raikönnenre, hiszen családjukkal készítették el a legújabb reklámjukat.

  A meseszép kisfilm elején a fiúk, Robin levelet ír a Mikulásnak, melyben azt kívánja, bárcsak az erdő állatai is kapnának ajándékot. Eközben kislányuk, Rianna az édesanyja segítségével némi elemózsiát rejt kis zsákokba. Nem sokkal ezt követően az egész család elindul a hóval fedett erdőbe, útjukon pedig a finn állatvilág kíséri őket. A szarvasoknak, rókáknak és farkasoknak a szívmelengető simogatások mellé egy-egy finom falat is jut.

  Kimi Räikkönennek gyönyörű családja vanForrás: Kimi Räikkönen #bwoah/Facebook

  A család hosszú sétával jut el a kis fakunyhóig, ahol leteszik a gondosan becsomagolt levelet is. Amikor a Mikulás megtalálja az üzenetet, elérzékenyülve olvassa Rianna és Robin üzenetét, amiben ez áll: Mi mind azt kívánjuk, hogy mindenkivel együtt élhessük meg a karácsonyt – olvasható a SPORT 365 weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!