Mégsem tartják meg Európa legszebb adventi vásárát a Bazilikánál

  Még október közepén beszámoltunk arról a hírről, hogy a COVID-járvány adventi időszakra várható tetőzése miatt elmarad az idei Vörösmarty téri karácsonyi vásár. Eddig úgy lehetett tudni, hogy a Bazilika előtti területen idén sem marad el a látványos, ünnepi rendezvény, a vásár Facebook-oldalán megjelent friss bejegyzés szerint azonban idén le kell mondanunk Európa legszebb adventi vásáráról.

  Az AdventBazilika rendezvénysorozat a Szent István téren a hagyományos formájában elmaradForrás: Adventi Ünnep a Bazilikánál/Facebook

  A poszt szerint a karácsonyi vásárt, amelyen korábban programok, esti fényfestés és korcsolyapálya várta a látogatókat, idén nem tartják meg, amit a szervezők így tudattak: "Ezúton értesítjük kedves közönségünket, hogy a koronavírusjárvány súlyosbodása miatt – mindannyiunk egészsége és személyes biztonsága érdekében – az AdventBazilika rendezvénysorozat Budapesten a Szent István téren hagyományos formájában elmarad. Bár tudjuk, hogy a személyes találkozás és ünneplés örömét semmi sem pótolhatja, hiszünk abban, hogy nem múlhat el közös élmény nélkül az advent! Ezért azon dolgozunk, hogy az online tér lehetőségeit kihasználva, a következő időszakban rendszeresen közzétett tartalmakkal aktivitásokkal és meglepetésekkel hozzájáruljunk az ünnephez. Készüljünk együtt az adventre, éljük át együtt az ünnep meghitt pillanatait!" – olvasható az Adventi Ünnep a Bazilikánál Facebook oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!