Szabadságra mentek a Heathrow reptér kedves medvéi

A londoni Heathrow repülőtér karácsonyi reklámja ebben az évben nem fogja bemutatni kedves mackóit, Edwardot és Dorist. A kedvelt Heathrow-medvék 2016 óta állnak a reptér karácsonyi hirdetéseinek középpontjában, megolvasztva az angolok szívét. Nekik köszönhetően a Heathrow reklámjai a legjobbak között szerepeltek az ünnepi reklámok rangsorában – olvasható a House Beautiful cikkében.

Forrás: mediacentre.heathrow.com

A macik rajongói türelmesen várták idén is, hogy a megjelenjen a hirdetés, de a repülőtér képviselője megerősítette, hogy ebben az évben Doris és Edward a megérdemelt szabadságukat töltik.

Most kaptunk egy manccsal írott levelet Doristól és Edwardtól. Úgy döntöttek, hogy a karácsonyi ünnepek alatt visszavonulnak a rivaldafénytől és hangulatos otthonukban tötik el megérdemelt pihenésüket.Ross Baker, a Heathrow kereskedelmi vezérigazgatója tavaly elmondta, hogy a szüntelen szeretet azóta kíséri Dorist és Edwardot, amióta 2016-ban először találkozhattak velük a nézők. 

Ebben a reklámfilmben megnézheti az angolok imádott kedvenceit. 

Ebben az évben viszont Edward és Doris nélkül telnek az ünnepek. S hogy mi lesz helyettük? A Heathrow legújabb rekláma állítólag drámai módon szemlélteti majd az utazók örömeit, amikor a repülőtér személyre szabott szolgáltatásait veszik igénybe. Ígérik, hogy hamarosan látható lesz a karácsonyi hirdetésük, és bár Doris és Edward nem szerepelnek benne, szívmelengető képkockákat láthatnak a nézők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek