Advent második vasárnapján nyílik az ország legnagyobb designvására

  December 8-án startol a WAMP karácsonyi vásársorozata a Millenárison. Magyarország legnagyobb designvására ezúttal is három alkalommal - december 8. 15. és 22-én - várja azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről - derül ki a rendezvény Facebook-oldaláról.

  Forrás: Wamp

  Mindhárom alkalommal több mint 200 designer munkáiból válogathatnak a látogatók, a vásárlásban pedig közvetlenül az alkotóktól kérhetnek tanácsot. A bőséges tervezői kínálat mellett gasztronómiai finomságok, workshopok és gyereksarok is lesz.

  December 8-án és 22-én a slow design jegyében a VISU.visualplayground tervezője tart workshopot a mintatervezés és pecsétkészítés technikájáról. Az eseményen mindenki elkészítheti a saját személyes pecsétjét és egy egyedi ajándéktárgyat is, amit be is csomagolhat. A programhoz a pecsétek, a mintasablonok és az összes alapanyag biztosított. A workshop során a WAMP tervezőitől vásárolt ajándékokra kézzel printelt díszcsomagolás is készíthető, de saját részre is lehet nyomdázni személyre szóló papírtáskákat, csomagolópapírt. A workshop előzetes regisztrációhoz kötött, bővebb részletek ezen a linken találhatók.

  December 15-én a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum tart workshopot, ahol hazai képzőművészekkel alkothatnak a résztvevők – felnőttek és kicsik egyaránt –, és játékos formában ismerkedhetnek meg a kreativitás, a művészi gondolkodás és az alkotás folyamatával. A készített tárgyakat ajándékként vagy saját otthoni dekorációként használhatják.

  A gyerekekkel érkezőknek kiváló programlehetőség lesz a Pozsonyi Pagony, Magyarország legnépszerűbb gyermekkönyvkiadója és könyvesbolthálózata által szervezett gyereksarok, ahol számtalan gyermekkönyv, minőségi játék és kifestő kap helyet. A Pagony kiadóként elsősorban kortárs magyar szerzőkkel és illusztrátorokkal dolgozik, de külföldi könyveket is bemutat, a könyvekhez pedig egyre több készségfejlesztő és szellemes játék is készül a gondozásukban. 

  A WAMP nem csak a hazai tervezőket, de a jó ügyért küzdő civil szervezeteket és oktatási projekteket is támogatja. A karácsonyi vásárokon többek között helyet kap a Nem Adom Fel Kávézó és Éttermet is üzemeltető Nem Adom Fel Alapítvány, amely a társadalom hátrányos helyzetű tagjait - fogyatékos személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok, időskorúak – támogatja.

  December 15-én a természetvédelem legjelentősebb képviselője a WWF Hungary is csatlakozik a rendezvényhez. A hazai szervezet fő célja az élővilág és a lokális természeti értékek védelme, a környezet- és energiatudatos életmód népszerűsítése, valamint a nagyvállalatok környezettudatos szemléletmódjának fejlesztése. Idén karácsonykor a WAMP-al közösen az ötletes ünnepi alternatívák és cellulózmentes csomagolások használatára buzdítanak mindenkit. Bővebb információk a rendezvény honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!