Erre a karácsonyi zsúrra Toszkánából is érkeznek borok

A karácsonyi kóstolót és borvásárt a Hotel Nemzetiben tartják 2019. december 5-én. A Borjour Karácsony belépője tartalmazz egy 6-os kóstolóbérletet, mely beváltható a Borjour standjánál hatszor 0,7 dl borra, a következő borsorból: Cava Grimau Brut, La Tapa Loca Verdejo, Calatayud 2018, Pajzos Tokaj T Furmint 2018, Pajzos Tokaj T Hárslevelű 2018, La Tapa Loca Garnacha, Calatayud 2018, Villa Pillo Cingalino (Merlot, Cabernet Franc), Toszkána 2017.

Forrás: Shutterstock.com

A rengeteg bor mellett 10-50 %-os kedvezményeket is kapnak a karácsonyi eseményre kilátogatók, ugyanis kiállítóként kint lesz kézműves bonbonjaival a Bonbonier, szarvasgomba készítményeivel és ajándékcsomagjaival a Triffla gombabolt, a JANA Workshop pedig egyedi ékszerekkel érkezik. A B-BAG designer táskákat, a Terra Hungaria pedig a Kárpát-medencében termesztett és lepárolt illóolajokkal készített parfümöket hoz.

A karácsonyi vásárban a Borjour Magnum 2020-as belépőjegyeit, illetve a mesterkurzusok belépőjét is meg lehet majd vásárolni – az esemény kiállítóinak listáját és a pontos jegyárakat, kedvezményeket megtalálják az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek