Ebben az étteremben manókat toboroznak december elsejére

A Kiosk Budapest Facebook oldalán találtunk egy nem mindennapi vasárnapi programot. Aki 2019. december elsején, vasárnap amúgy is elfogyasztana egy finom borjú bécsit vajas burgonyával, vagy egy bőrén sült fogasfilét spenóttal paszternákkal és vegyes gombával, az a gyerkőcöket se hagyja otthon. A Kiosk ugyanis ajándékkészítő manók segítségét várja ezen a napon.

Forrás: Kioszk Budapest / FB

Az étterem úgy döntött, hogy besegít a Mikulásnak még december 6. előtt, de sajnos nem elég a karácsonyi manó az ajándékok elkészítéséhez. Így a december 1-jei vasárnapra közös sütést, mézeskalács díszítést, papírmasé figurák és más apróságok gyártását tervezik. Az elkészült ajándékok és finomságok pedig olyan szegénysorsú gyerekekhez jutnak majd el, akinek amúgy idén nem jutna ajándék – olvasható az esemény Facebook oldalán.

Az asztalfoglalást követően várják az étterembe az egész családot. És amíg a manók segédkeznek az előkészületekben, a szülők, nagyszülők ráérősen megebédelhetnek, vagy be is állhatnak kuktáskodni a gyerekek mellé.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek