Fenegyerekek és ünnepi fények a GasztroPikniken

  Az idén 5 éves Balatoni Kör november 30-án útjára indítja a 2019/2020-as szezon Téli GasztroPiknik sorozatát. A ünnepi időszakra eső rendezvény érdekessége, hogy az olyan állomásokon, mint Badacsony, Balatonlelle, vagy Köveskál a vendégek megkóstolhatják a meghatározó helyi éttermek, borászatok, cukrászdák és pálinkamanufaktúrák kínálatát, de minden helyszínen lesznek családi programok és ingyenes koncertek is.

  Forrás: Balatoni KÖR/ GasztroPiknik

  Ahogy az lenni szokott, a GasztroPiknik idén is kihajózik a badacsonyi és balatonlellei kikötőből. Ezeken az alkalmakon exluzív hajós borkóstolón vehetnek részt a vendégek és a Balaton közepén nemcsak a legszebb tételekkel, de magukkal a borászokkal is tálálkozhatnak.

  Az első GasztroPiknik esemény helyszíne Badacsonytomajon a FrissTerasz lesz, a december 7-i, balatonlellei programot pedig a BL YachtClub & Apartmentsben rendezik déltől este 20 óráig. A napi programokról és a következő időpontokról a Balatoni KÖR honlapján és Facebook oldalán olvashatnak.

  A GasztroPiknik sorozat állomásai:

  • 2019. november 30. Badacsonytomaj
  • 2019. december 7. Balatonlelle
  • 2020. január 25. Zamárdi
  • 2020. február 29. Balatonfüred
  • 2020. március 21. Köveskál

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!