Már működik a korcsolyapálya Velencén

  A nyáron és télen is kedvelt Velencei-tó kapuja, Velence Korzót 2014 májusában nyitották meg. A 20 hektáron kialakított kereskedelmi, szórakoztató és turisztikai központban immár hagyományossá vált, hogy a főterén, a szökőkút medencéje körül advent idején kialakítanak egy korcsolyapályát. A változás idén csak annyi, hogy a jégfelület teljesen nyitott, nincs fölötte sátor. A Korzó nagy karácsonyfája pedig különleges hangulatot nyújt a korizáshoz.

  Velencei havas idill 2016-bólForrás: Velencei Korzó / facebook.com

  A korcsolyapályát hétköznaponként délelőtt és kora délután a környékbeli iskolák és óvodák csoportjai használják, így a közösségi korcsolyázás időpontjai hétköznapokon a délutáni és esti órákra este. Hétvégente és a téli szünetben azonban 9:30-tól este 20:30-ig nyitva van a pálya.

  A jégpálya befogadóképességére való tekintettel, az 1000 forintos felnőtt, valamint a 700 forintos gyermek és nyugdíjas jeggyel maximum két órát lehet korcsolyázni. Részletes nyitvatartási időt és jegyárakat  a Velence Korzó honlapján találnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!