Az üvegből készült vadkörtefa fényei kerültek a középpontba Orosházán

A 2018. december 2. óta látogatható ünnepi forgataban ingyenesen korcsolyázhatnak a látogatók és vasárnaponként koncerteken is részt vehetnek.

Ünnepelni jóForrás: Oros-haza Baráti Kör/FB/Palotás Rajmund

A december 23-ig látogatható karácsonyi falu a város főterén várja az érdeklődőket. Az idei ünnep központjában a tér közepén álló acél és üveg, öt méter magas, zöld színű vadkörtefa áll, amely esténként ünnepi fényekbe öltözik. Az üveg "lombok" között még titkos hangszórók is megbújnak, amikből karácsonyi dalok hallhatók.

Ünnepi műsor a magasbólForrás: Melega Krisztián/ dronstudio.hu/Oros-haza Baráti Kör/FB

A karácsonyi vásárt idén egy korcsolyapálya színesíti, mely a teljes karácsonyi időszakban ingyenesen használható. A pálya a vásár végét követően, december 27-től egészen 2019. január 6-ig újból kinyit.

Az óriás adventi koszorúForrás: Oros-haza Baráti Kör/FB/Palotás Rajmund

Idén is láthatjuk a téren az óriás adventi koszorút, ami körül egy-egy adventi vasárnapon gyermekkórusok énekelnek és színpadi produkciók is várják a látogatókat. Az ünnepi időszak utolsó vasárnapján, december 23-án az Orosházi Vörösmarthy Mihály Általános Iskola tanulói lépnek fel először, utána pedig a Follow The Flow mondja és énekli majd a magáét. A programokról bővebben az oroshaziadvent.hu oldalon olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek