Karácsonyi fényárban úszik Belgrád

  A szerb főváros az elsők között kapcsolta be a város karácsonyi fényeit, már múlt hét csütörtök óta rengetekg színben tündököl a város. A legszebb díszítést idén is a központ kapta, ahol arany, ezüst és piros színű LED-hidak alatt bújhatunk át, világító hóemberekkel és télapókkal fényképezkedhetünk, és karácsonyi fényekbe öltöztetett lószoborral is találkozhatunk.

  Belgrád, karácsonyi hangulatForrás: shutterstock / Készítette: Milos Dumic

   A Knez Mihailov sétányon számos, tavaly is használt dísszel lehet találkozni, de a látványos gömbök és a színes ajándékdoboz idén is gyönyörű látványt nyújt – főleg, ha beállunk valamelyik közepébe. A Tašmajdan parkban lehet találni a legtöbb új elemet, ugyanis ezt a városrészt a korábbi éveknél jóval gazdagabban díszítették ki ebben az évben – írja a szerb Kurir napilap. A hírportál oldalán ma már arról is lehet olvasni, hogy megérkezett az első hó a fővárosba, így aki most érkezik, a karácsonyi fények mellett a hóhullásban is gyönyörködhet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!