A Grincs cinikus országimázsa lepte el Amerikát

  Az amerikai mozikban landolt az új Grincs-film, és a Bored Panda cikke szerint egész jó számokat produkált bevétel szempontjából. Ez nem is csoda, ugyanis a végtelenül rosszindulatú, a karácsonyt zsigerből gyűlölő mese(anti)hős kapott egy jóféle plakátkampányt Amerika-szerte.

  A plakátok pofonegyszerűek: grincszöld alapon maga a Grincs tekint vissza ránk, és nagy fekete betűkkel végtelenül szarkasztikus szövegek díszelegnek mellette. Sok szöveget ráadásul specifikusan az adott városokra öntöttek, így megkapták a magukét a New York-iak és a Los Angeles-iek is, a két városnak felemás imázst adtak a poszterek (az előbbiekről például azt írja, bunkók, hangosak és dühödtek).

  A slusszpoén az egészben egyébként az, hogy a legjobban a millennial generációt, tehát az ezredforduló környékén születetteket találta be a kampány, a film nyitónapján a jegyek 18 százalékát a 18-24 éves korosztálynak adták el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!