Ünnepi kocsival jár a Gyermekvasút a szünetben

  A téli szünetben mindennap várja utasait a Gyermekvasút, amelynek egyik zárt személykocsiját még karácsonyi díszbe is öltöztették, hogy hangulatosabbá váljon az utazás az ünnepek alatt.

  Az egyedi díszítésű karácsonyi kocsi január 7-ig mindennap közlekedik: a páros órákban Hűvösvölgyből, a páratlan órákban pedig Széchenyihegyről indulnak a menetrendben meghirdetett vonatok.

  Forrás: MÁV

  Az ünnepek alatt óránként közlekednek a járatok, csak az üzemidő módosul. December 24-én, vasárnap az utolsó két vonat jóval hamarabb indul a végállomásáról: Hűvösvölgyből 12:10-kor, Széchenyihegyről 13:03-kor.

  December 25. és 31. között (hétfőtől vasárnapig) mindennap a téli hétvégi menetrend érvényes, így a tanítási szünetre tekintettel munkanapokon ezen a héten az üzemidő egy órával meghosszabbodik. A két végállomásról egyaránt óránként indulnak vonatok, Hűvösvölgyből 9:10 és 16:10 között, míg Széchenyihegyről 10:03 és 17:03 között.

  Forrás: MÁV


  Január 1-jén, hétfőn az első vonatok a szokásosnál egy órával később, Hűvösvölgyből 10:10-kor, Széchenyihegyről 11:03-kor indulnak. A téli szünet utolsó napján, január 2-án, kedden is a téli hétvégi menetrend érvényes.

  A menetrend a Gyermekvasút honlapján érhető el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!