Egy adventi naptárral ingyen utakat nyerhet Dániába

  Ha az ünnepek eléggé kimerítették a pénztárcáját ahhoz, hogy utazgatni legyen lehetősége, a Visit Denmark (Dánia turisztikai hivatala) és a Scandinavian Airlines közös játékán nyerhet egy dániai kiruccanást.

  December 1. és 24. között "nyitogathatja" a naptár ablakait, melyben minden napra egy-egy utat rejtettek el. Bár a játék már elindult, még mindig van 10 napja a nyerésre! A népszerű dán életfilozófia, a hygge jegyében megtervezett utakra bármelyik országból jelentkezhetünk – csupán annyi a feltétel, hogy egy nap egyszer szavazhatunk. A sorsoláson való részvételhez meg kell adni email-címünket – írja  a Travel and Leisure.

  Klitmoeller, azaz Cold Hawaii tengerpartjaForrás: Flickr.com / Kasper Olsson

  Csak az adott napi útra lehet jelentkezni, tehát minden nap fel kell keresni a naptárt, ha az adott napon is szeretnénk esélyt adni a dolognak. Egy-egy sorsolás 24 órán át él. A mai napon, december 14-én a kiruccanás a Hideg Hawaii-nak is becézett Klitmoellerbe repíti a két szerencsés nyertest, ahol kiteszörfözni tanulhatnak, és hét napig Jutland természeti szépségeiben merülhetnek el.

  De akadnak kisebb kihívást jelentő utak is, mint például a sörkóstolás a Carlsberg pincéiben, háromnapos, hagyományos szaunaprogram, vagy kirándulás Dánia legészakibb pontjára. Ráadásul, aki nem nyer, az is nyer: mindennap olvashatunk egy-egy hygge tippet, amivel ezt az életérzést átültethetjük a hétköznapjainkba is.

  Naplemente a dániai Fyn szigetenForrás: Flickr.com / Leon Bovenkerk

  További részletek és részvétel a sorsolásokon: itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!