A legnagyobb téli fesztivál a Balatonon várja ezen a hétvégén

December 2-án és 3-án, azaz most hétvégén a legnagyobb téli fesztivál kerül megrendezésre a Balaton parton, a balatonlellei kikötőben.

Egyszerre egy időben az alábbi programok várhatóak:
Most kerül megrendezésre az I. Balatoni Adventi Gasztro Piknik. Ennek keretében egész napos élőzene mellett kóstolhatják az érdeklődők az északi és déli part legjobb ízeit, összesen 17 résztvevőtől, melyek között éttermek, borászatok, pálinka és sörfőzde, cukrászda is vannak.

Ha fázós, csak a partról nézze: elrajtol a II. Mikulás Regatta Vitorlásverseny, a Téli Vitorlás Versenysorozat első állomása. Az idén rekord számú, 24 csapat vesz részt a megmérettetésben.

Mindeközben a kikötőben zajlik a III. Balatonlellei Karácsonyi Vásár, ahol kizárólag egyedi kézműves árusok vonulnak fel portékáikkal.

Plusz egy érdekesség lesz a Balaton Konzílium 3. felvonása – A hiányzó 8 hónap, azaz a négy évszakos Balaton létrehozásának esélyei címmel. Ez egy nyilvános esemény, ahová várják a civil érdeklődőket, a Balaton rajongóit is, hogy véleményükkel, elképzeléseikkel hozzátegyenek a beszélgetésekhez, és közben személyesen is megismerkedhessenek azokkal, akik élére álltak egy-egy kezdeményezésnek.

Ha szívesen mozogna egy jót, a lellei műjégpályát is nyitva találja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek