Indul a Télapó Expressz a Nyugatiból

Ismét kigördül a várva várt M2 Télapó Expressz a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén. A gyerekek és családok december 1-én, 2-án és 3-án ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazhatnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi ünnepen vegyenek részt.

Találkozhatnak Süsü sárkánnyal, és Tévé Macival is, sőt bekukkanthatnak a Maci Pecóba, rajzolhatnak az óriás színező táblára és kipróbálhatják, milyen a Hetedhét kaland híradósának lenni!
Mindhárom napon kétszer, délelőtt és délután is csodás programok várják a gyerkőcöket: az Orient Csarnok színpadán fellép az Eszter-lánc Mesezenekar, ezután megérkezik a várva várt Télapó is! Feldíszített gőzmozdonyán érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót is készíteni a Télapóval és a manóival. A rendezvény műsorvezetői a méltán népszerű Hetedhét Kalandból megismert Napsugár és Ádám! Emellett az Orient-csarnokban számos izgalmas gyerekprogram és további adventi meglepetések várják a látogatókat.
Az M2 Télapó Expresszek indulási időpontjai:
I. Előadás: december 1. péntek:
Vonat indul a Nyugatiból: 9:25. Vonat visszaindul a Parkból: 12:45
II. Előadás: december 1. péntek:
Vonat indul a Nyugatiból: 14:25. Vonat visszaindul a Parkból: 17:45
III. Előadás: december 2. szombat:
Vonat indul a Nyugatiból: 9:25. Vonat visszaindul a Parkból: 12:40
IV. Előadás: december 2. szombat:
Vonat indul a Nyugatiból: 14:00. Vonat visszaindul a Parkból: 17:20
V. Előadás: december 3. vasárnap:
Vonat indul a Nyugatiból: 9:25. Vonat visszaindul a Parkból: 12:40
VI. Előadás: december 3. vasárnap:
Vonat indul a Nyugatiból: 14:00. Vonat visszaindul a Parkból: 17:20
Aki nem tudott jegyet váltani a szombati és vasárnapi M2 Télapó Expresszekre az se csüggedjen! Már kaphatók a sétálójegyek, amelyeket december 1-2-3-án a rendezvényt megelőzően, illetve annak időpontjában a Vasúttörténeti Park főbejárati pénztárában vásárolhatnak meg, illetve online belépőjegyek kaphatók az alábbi linken:
http://www.vasuttortenetipark.hu/catalog/44
A sétálójegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek egységesen 2.700 Ft/fő.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek