Ajándékutalványt adott ki a városligeti állatkert

A Fővárosi Állat- és Növénykert az élmény alapú ajándékkártyák piacára is beszállt: háromféle címletben adott ki ajándékutalványokat az ünnepek előtt.

Az utalványok a kiállítás dátumától számított egy évig használhatók fel a városligeti intézménybe szóló belépőjegyek, bérletek, vagy a nyári időszakban állatkerti koncertjegyek vásárlására. Az utalványok 3000, 5000 és 10 000 forintos címletekben szerezhetők be az intézmény jegypénztáraiban és az állatkerti ajándékboltban. Az Állatkert közleményében azt írják, hogy azért vezették be az ajándékutalványokat, mert úgy tapasztalták, nagy a kereslet az ilyen típusú ajándékok iránt, és az utalvány felhasználási lehetőségeinek köre is sokkal szélesebb, mintha valaki egy előre megváltott jegyet ajándékozna.

Például ezt a gundi családot is megnézhetik, ahol a legifjabb kölyök a múlt hét végén született. Ez a gundi még annyira apró, hogy a mamája a grabancánál fogva szállítjaForrás: Fővárosi Állat- és Növénykert / Facebook

A fővárosi intézmény nemcsak arra számít, hogy magánszemélyek vásárolnak ajándékutalványt állatbarát szeretteik, családtagjaik, barátaik számára, hanem arra is, hogy a munkáltatók majd béren kívüli juttatásként adják azt dolgozóiknak. Az utalványokról bővebben itt olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek