Kisvideó az ünnepi fényárban úszó Budapestről

Kisvideó az ünnepi fényárban úszó Budapestről

Néhány hete írtunk itt a Travelón Budapest, a fények városa című kisfilmről, amelyben néhány, fővárosi nevezetességet láthatunk éjszakai felvételeken, madártávlatból. Ezúttal azonban a téli Budapestről mutatunk egy négyperces videót karácsonyi fényekkel, kivilágított nosztalgiavillamossal és a leghangulatosabb fénysorokba burkolt fővárosi utcákkal.

 Karácsonykor más arcát mutatja az összes körút, a Parlament környezete, a Hősök tere, a Művészetek Palotája és a rakpartok. A BKK két villamost is feldíszít, hogy ünnepi hangulatba ringassa a rajta utazókat, de azokat is, akik csak elhaladni látják közelükben a fényes szerelvényeket. Ezekbe a hangulatképekbe igyekezett belekapaszkodni ez a videó is, amelybe a fényvillamos, a fénytroli és a 4-6-os vonalán közlekedő Combinók is bekerültek. A készítők aláfestő zeneként egy Coldplay feldolgozást választottak a ThePianoGuys-tól.

A kisfilmet a Kreatív Digitális Cinematográfia csapata készítette saját büdzséből még tavaly decemberben és az idei év elején, de már javában forog kamerájuk, hogy az idei karácsonyi hangulatot is megörökíthessék digitális képkockáikon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek