Naponta 4000 kg adomány érkezik a Mikulásgyárba

  Átlagosan napi négyezer kilogramm adomány érkezik az 56-osok terére, a Mikulásgyárba. A szervezők újabb parkolóhelyeket biztosítanak a hétvégi rohamra.

  Hétköznap több száz, a hétvégéken pedig ezer, ezerötszáz autó is parkol néhány percet az 56-osok terén a Mikulásgyár előtt, olvasható a karitatív akció szervezőinek közleményében. Most hétvégén számítanak a legnagyobb rohamra, ezért újabb parkolóhelyeket nyitnak meg a látogatók előtt. Erre a tényre szeretnék felhívni a figyelmet azzal, hogy a gyártól nem messze parkoló néhány kocsiba, hatalmas macikat, helyeztek.

  A gyárból a Magyar Posta viszi el az adományokat.

  Már több autós cég is beszállt az adományok Mikulásgyárba szállításába, a hatalmas parkolónak köszönhetően, a Honda és a Nissan kelet-európai régiójáért felelős kirendeltségei, valamint a Peugeot Gablini és a Ford Petrányi vezetői is küldtek autókat a Mikulásgyárba.

  A nagyobb parkolónak köszönhetően most már a magánszemélyek is bátran jöhetnek autóval. "A hétvégén mindenkinek lehet 5 perce arra, hogy megálljon a Mikulásgyár előtt és a csomagtartóból, az önkéntesek segítségével kipakolják a nehezebb adományokat is. Erre december 20-án este 9 óráig van lehetőség" - áll a közleményben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!