Íme a budapesti reptér ünnepi ruhája

Nyereményjátékokkal és koncertekkel várja decembertől az utazókat az ünnepi díszbe öltözött Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A 2-es terminálon neves magyar művészek szólaltatják meg a legismertebb karácsonyi dalokat a Play Me zongorán, több üzlet pedig kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal készül.

 December elsejétől az utazókat egy ajándékdobozt mintázó színpad várja. A helyszíni nyereményjátékban bárki részt vehet, aki vásárol valamit a reptér üzleteiben. A blokkot be kell olvastatni a színpadnál elhelyezett kódleolvasóval. Ezt követően egy óriási virtuális adventi naptáron jelenik meg az aznapi garantált nyeremény. A reptér a legkisebb utasokról sem feledkezett meg, akiket az adventi időszakban folyamatos mesevetítésekkel vár.

Galéria: Íme a budapesti reptér ünnepi ruhájaFotó: Dósa Győző / Budapest Airport Zrt.

 A július óta elérhető Play Me zongora szintén a karácsonyi színpadra költözik, amelyen az elmúlt hónapokban utasok százai játszották el kedvenc dallamait, sőt, a reptérre érkező neves zenészek is előszeretettel kedveskedtek utastársaiknak saját szerzeményeikkel. December 4-én, december 11-én és december 18-án, a délutáni órákban a zongorán a legnépszerűbb karácsonyi dalok csendülnek fel, méghozzá a magyar zenei világ elismert képviselőitől.

Galéria: Íme a budapesti reptér ünnepi ruhájaFotó: Dósa Győző / Budapest Airport Zrt.

 Decemberben újabb rekordra is készül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ugyanis várhatóan a hónap első felében ünnepelheti tízmilliomodik utasát, akit a Facebookon szeretne megtalálni. A december 3-ig tartó játék nyertese az előkelő cím mellett kétszemélyes utazásra indulhat egy történelmi városba. Az érdeklődők a tizmilliomodikutas.bud.hu weboldalon regisztrálhatnaka játékra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek