Tudjon meg mindent a bécsi adventről!

Milyenek az idei adventi vásárok Bécsben? Érdemes kiruccanni értük? Hol találok egyedi ajándékot/különleges puncsot/klasszikus vásári fogásokat? A Travelo új sorozatában kiderül.

Évről-évre magyar turisták tömegei rohamozzák meg Bécset, hogy a hangulatosan kivilágított utcákon andalogjanak, a vásárokban forralt bort kortyoljanak, vagy éppen egyedi ajándékokra vadásszanak városszerte. Ön is gyakori vendég az osztrák fővárosban az adventi időszakban? Vagy éppen ellenkezőleg, még sosem kóstolt bele a császárváros téli hangulatába? Bármelyik legyen is igaz, a Travelo új, bécsi advent melléklete önnek szól!

Adventi hangulat Bécsben, a Károly templomnál
Galéria: Bécsi advent
Northfoto

 Merre induljon, ha még nem járt Bécsben, és a leghíresebb vásárokat szeretné megnézni? És merre akkor, ha elege van a tömegből, és inkább családias hangulatban enne-inna-vásárolgatna? Újságíróinknak mindegyikre van egy jó tippje, kövesse ma induló sorozatunkat, és mindenre fény derül! A Travelo csapata karácsonyig teszteli Bécs vásárait a leggicsesebbtől a legminimalistábbig, a legszokványosabbtól a legformabontóbbig. Bemutatjuk mit és hol érdemes megkóstolni, és mi az, amit érdemes inkább nagy ívben elkerülni.

Puncs és forralt bor bármikor
Galéria: Bécsi advent
Mark H. Milstein / Northfoto

 De persze nem csupán vásárokból áll az élet a téli Bécsben: a legújabb kiállításokról, a legérdekesebb dizájnboltokról és a legjobb éttermekről is szót ejtünk. És bár Bécs egynapos célpontként is kiváló, szállástippekkel is szolgálunk majd a városnézésben megfáradtak számára.

Tartsanak velünk!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek