Újabb spanyol városba röptet a Wizz Air

Már a tizedik spanyol úti cél válik elérhetővé a Wizz Air kínálatában, hisz a fapados légitársaság bejelentette, hogy Castellónba is indít járatot. Az új járatokra már 4950 forinttól lehet jegyet kapni egy útra.

A narancsfáiról híres Costa del Azahar partvidéke válik ezzel elérhetővé, ahol homokos strandok és történelmi városok váltják egymást, mint például Peñiscola tengerparti erődje. Castellónról azt írják, kerámiájáról és gótikus műemlékeiről híres, de a tengeri éttermeik se rosszak.

Rendezvényekben se szűkölködnek, húsvét előtt kilenc napos fiesztát rendeznek, júliusban pedig a közeli Benicàssimban nagy könnyűzenei fesztivál lesz. A catellóni járatok június 16-tól repülnek szerdánként és vasárnaponként.

wizz airForrás: Flickr.com

A Wizz Air megemlékezik még róla, hogy első spanyolországi járata 2004 májusában indult el, azóta bővülnek folyamatosan ebbe az irányba. Most már 12 spanyol reptérről 10 ország 55 úti célja érhető el. Budapestről Madrid, Malaga, Alicante, Ibiza, Tenerife, Barcelona vagy Palma del Mallorca is elérhető. Barcelonába tavaly december óta, Palmába pedig idén márciustól lehet repülni Debrecenből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek