Palma de Mallorcára röpít a Ryanair júniustól

Pénteken bejelentette a Ryanair légitársaság, hogy új járatot indít Budapestről. A klasszikus nyaralójárat Palma de Mallorcára, a Baleár-szigetek székhelyére fog repülni heti egyszer júniustól.

Ezzel együtt lesznek apró módosulások a budapesti menetrendekben is. Mindenesetre Palmával együtt már 40 országba kínál járatokat a fapados társaság. A hét legújabb úticéljuk között van Bari, Cagliari, Cork, Rimini, Sevilla és Thesszaloniki is.

Vajon mekkora lesz az ünnepi káosz a Ryanair háza táján?Forrás: Flickr.com / Riik@mctr

Kezdődhet is a foglalás, a közlemény szerint már 2020 márciusáig lehet Ryanair-repjegyet foglalni online. A cég közölte, ez az azért is megéri, mert garantáltan ők a legolcsóbbak, tűpontosak, flottájuk zöldül, egyre több hely van az ember lábának a fedélzeten, könnyebben tudjuk a foglalásokat módosítani, száműzik a környezetszennyező műanyagokat öt éven belül és digitálisan is erősítenek.

Hogy az öröm még nagyobb lenne, bejelentették, hogy 1 millió helyet 20 százalék kedvezménnyel dobnak piacra májusi-júniusi utakra. Ezeket február 17-én vasárnapig lehet lefoglalni. Ide is linkeljük a honlapot, ha kedve szottyant ehhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek