Leterhelték az utasok a ferihegyi vécéket, jön a bővítés

Figyelembe véve az utasok visszajelzéseit, a Budapest Airport átfogó felújításokat és jelentős bővítéseket hajt végre a repülőtéri mosdókon.  

Ezzel a felvezetéssel közölte a budapesti reptér üzemeltetője, hogy eljött az idő a mosdófelújításra. Az üzemeltetést és mindezt mostantól a B+N Referencia Zrt. végzi majd. A Budapest Airport felülvizsgálta a vizesblokkok állapotát és arra jutott, a legfrekventáltabb részeken (a SkyCourt éttermeinél és a 2B oldali érkező poggyászkiadó területén) jövő nyárra meg kell duplázni, de a többi mosdót is felújítja. Huszka Péter, a Budapest Airport forgalmi igazgatója így indokolt:

Több szempontot is értékelnünk kellett a projekt kezdetekor: a repülőtér speciális hely, amely a nap 24 órájában fogadja az utasokat.  

Ibis Styes Hotel Ibis Styles Hotel megnyitó a Liszt Ferenc RepülőtérenFotó: Polyak Attila - Origo

Azt is elárulta, hogy növelni kell a mosdók kapacitását, mert a "csúcsidőszakban a gyakoribb takarítás ellenére is gyorsabban romlott a mosdók állapota, és alatta maradt annak az elvárható minőségnek, amit az utasainknak nyújtani szeretnénk." Kis-Szölgyémi Ferenc, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgatója pedig ezt mondta:

Fontos számunkra, hogy a hazánkba érkező látogató pozitív első benyomást szerezzen, így vállalatunk mindent megtesz azért, hogy az utasok a felújítás ideje alatt és azt követően is megfelelő színvonalú, tiszta környezettel találkozzanak a repülőtéren. Ennek érdekében növeljük a takarítói létszámot, felülvizsgáljuk a folyamatokat és új minőségbiztosítási rendszert vezetünk be a közeljövőben.  

A felújítás teljeskörű gépészeti és elektromos korszerűsítést is jelent majd, a csöveket és vezetékeket is kicserélik. A projekt egy nagyobb folyamat része, legutóbb a 2A terminál mosdóit újították fel. Ha az egész folyamat végére érnek, az üzemeltető szerint mintegy 500 négyzetméter alapterületű mosdó újul meg, így a 2019-es nyári csúcsidőszakban a már felújított és megduplázott kapacitású mosdókat lehet igénybe venni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek