Építészeti díjat nyert a reptéri hotel Ferihegyen

Az ibis Styles Budapest Airport nyerte az Európai Ingatlan Díj 2018 elismerést szállodaépítés és belsőépítészet kategóriában, amelyet október 25-én Londonban adtak át.

Az ibis Styles Budapest Airport az első szálloda Magyarországon, melynek közvetlen összeköttetése van a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináljával. A szállodát 2018 januárjában nyitották meg, amelyről itt a Travelón is írtunk. A hotelt a WING fejlesztette, együttműködésben a Budapest Airporttal, és az AccorHotels közép-kelet-európai stratégiai partnere, az Orbis üzemelteti.

Az ötemeletes és ötszavas névre keresztelt hotelt Szerdahelyi László építész tervezteForrás: ibis Styles Budapest Airport

Az Európai Ingatlan Díj szállodaépítés & belsőépítészet kategóriája egy elismert szinonima a fejlesztés & design legmagasabb minőségére. A díjazottak között olyan innovatív és egyedi projektek alkotói vannak, akik kiemelkedőt alkottak a különleges formák, eredeti megoldások és funkcionalitás ötvözésével – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

Fotó: Polyák Attila / Travelo
Ilyen lett a régóta várt reptéri hotel Ferihegyen
Nonstop étterem, magyar borfal, hangszigetelt szobák, reptéri hangulatot idéző éjjeli lámpák, és 1600 növényből szőtt, plafonig felfutó zöld élőfal - december óta fogad vendégeket a Liszt Ferenc reptér mellé épült ibis Styles Budapest Airport Hotel, amely 200 méteres fedett járdával köti össze a kettes terminált. A sajtóbejáráson mi is ott voltunk. Olvasson tovább!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek