Mobilappon figyelhetik szülei az Air France gépen utazó gyermeket

Évente közel 1.5 millió gyerek utazik az Air France járatain, közülük pedig 300 ezren egyedül teszik meg a távokat.

Attól a pillanattól, hogy a gyerekek megérkeznek a reptérre, az Air France munkatársai figyelnek rájuk, egészen addig, míg el nem érik úticéljukat. A szülők az Air France applikáció segítségével valós időben kísérhetik végig gyermeküket utazása során egészen a beszállástól a biztonságos megérkezésig - erről a kísérők fényképet is küldenek a szülőnek.  

Forrás: Air France

Az Air France applikáció letölthető a Google Play és az iTunes internetes áruházakból.

A légitársaság igyekszik akkor is megkönnyíteni a szülők dolgát, ha a gyerekekkel együtt utaznak, hiszen nem könnyű a várakozás óráiban lekötni a gyerekek figyelmét. A párizsi Charles de Gaulle reptéren azoknak a gyerekeknek, akiknek az átszállásnál több mint 2.5 órát kell várniuk a csatlakozáshoz, különálló, csak az ő kényelmüket szolgáló területet különített el a légitársaság, ahol az Air France munkatársainak felügyelete mellett kényelmesen, szórakozva tölthetik el az időt. A kisebb gyerekek a játékszobában (5-9 éves korosztály számára), a nagyobbak pedig a TV-vel, USB-kkel, Sony Playstationokkel, érintőképernyős játékasztalokkal, asztali focival és ingyen wifivel felszerelt szobában szórakozhatnak a repülő indulásáig. Az „Air France Play" alkalmazás segítségével a gyermekek különböző, az életkorukhoz és nyelvükhöz illő tartalmakat tölthetnek le. Az Air France Play applikáció letölthető a Google Play és az iTunes internetes áruházakból.

Szintén gyerekkel utazva lehet hasznos az a "My Teddy" címke, melyet az Air France check-in pultnál lehet kérni. Ezt a gyerek kedvenc állatkájára erősítve jó eséllyel hamar visszakerül majd a plüss vagy baba, ha a gyerkőc elhagyta volna.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek