Négy új célállomás és hatalmas fejlesztések a Wizz Air-nél

A Wizz Air ma megkezdte történetének legnagyobb fejlesztését: a következő 17 hét során 21 új gép érkezik a WIZZ bázisaira Európa-szerte, ezzel hetven új útvonal létesül, melyen heti hétszáz új indulással számolhatnak az utasok.

A hálózathoz 4 új célállomás csatlakozik júliusig: Athén, Tallinn, Harkov és Bécs, az osztrák főváros egyben a légitársaság legújabb bázisaként is működik majd. A Wizz Air 2018-as bővülése több mint kétmilliárd dolláros befektetést jelent összesen 11 bázison Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Lengyelországban, Ukrajnában, Romániában és Grúziában.

Március 13-a akciós foglalási nap!

A bővülés hírének az utasok is örülhetnek, hiszen a Wizz Air március 13-án egész napos 20%-os* kedvezményt hirdetett minden, május 31-ig induló járatára. A wizzair.com oldalon a szemfüles utazók gyorsan le is foglalhatják a legjobb helyeket, hogy felfedezzék Európa legizgalmasabb tájait.

*Az akció feltételeiről tájékozódjon bővebben a légitársaság honlapján.

A Wizz Air bővülése Budapesten indul egy új Airbus A320 érkezésével, amellyel a budapesti flotta immár 11 gépesre növekszik. A légitársaság egyúttal megkezdi legújabb izgalmas járatának üzemeltetését a norvégiai Stavangerbe.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek