Nyolcórás non-stop hisztit vágott le egy gyerek a repülőn

Nem mindennapi megpróbáltatásokban volt része a Lufthansa egyik Németországból New York-ba tartó járatán: egy óvodáskorú gyermek nyolc órán át zsinórban démoni üvöltéssel szórakoztatta magát.

Az utasok által csak „Út a pokolba" néven emlegetett járatra többen azzal a nyilvánvaló szándékkal szálltak fel, hogy alszanak egy jót, és kipihenten érkeznek az Egyesült Államokba. Álmaik hamar szertefoszlottak, amikor egy hároméves gyermek ordítani kezdett – írja az Independent.

A gép egyik utasa videót is készített a kisfiúról, aki folyamatosan üvöltött. A beszámolók szerint a gyermek anyja azzal védekezett a légikísérőknek, hogy fia „magatartási zavarokkal küzd", és csak annyival csitította a gyermeket, hogy „nyugodj meg, édesem". Az utasok szerint az anya láthatóan megszokta már fia hisztijeit. Mint a videót készítő utas beszámolt:

„Láthatóan semmit sem tudott tenni. A gyerek felmászott az ülésekre, fel-alá szaladgált a székek közötti folyosón, és közben egyfolytában ordított.”

A járat még fel sem szállt, amikor az anya azzal a kéréssel fordult az utaskísérőkhöz, hogy kapcsolják be a wifit, hogy egy tablet segítségével elterelje a gyerek figyelmét. Maga az eset egyébként 2017. augusztusában történt, de a történet és a videó csak most látott napvilágot. 

A síró gyermek egyébként nem ritka a gépeken. Nem feltétlenül van hisztiről szó, mint a fenti esetben, sokkal gyakrabban arról, hogy a babák és kisgyerekek nem tudják ösztönösen enyhíteni a fel- és leszálláskor a fülükben keletkező nyomást, és sírni kezdenek. Ezért javasolják a szakemberek, hogy lehetőség szerint ilyenkor adjunk enni- vagy inni a babának, hogy a rágás közben spontán kipattanjon a füléből a nyomás.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek