Foglaljon négylábújának felügyeletet a repülőjegye mellé!

Az EasyJet nagyszerű módszert eszelt ki arra, hogy megkönnyítse az európai kisállat-tulajdonosok utazásait: a repülőjegy mellé most nagyon egyszerűen fogadhat felügyelet kedvence mellé – írja a Condé Nast Traveler. És hogy mi a legjobb az egészben? Hogy ingyenesen teheti!

A légitársaság a TrustedHouseSitters céggel együttműködve indítja el az ingyenes foglalási rendszert 2018 elején. Ennek segítségével bárki könnyedén találhat kutyájának, macskájának vagy lámájának (nem vicc) gondozót arra az időre, míg elutazik. Így aztán az akkreditációval rendelkező gondozók ingyenes szállást kapnak a felügyelet idejére, úgyhogy mindenki jól jár. 

Képzelje csak el, milyen lenne rá vigyázni két városnézés közöttForrás: Flickr.com

Tulajdonképpen a közösségi gazdaság (sharing economy) egyik ékes példájával állunk szemben: adva van az egyik fél, akinek otthona és kisállata van, és egy másik, aki erre vigyáz azért cserébe, hogy egy másik városban körülnézhessen. A lehetőségek tárháza Párizstól a görög szigetekig terjed, a felügyelendő állatok pedig hasonlóképpen sokszínűek: csirkétől a teknősig bármi lehet. Hát nem nagyszerű?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek