Nagyszebenből indít járatokat a Wizz Air

A Marosvásárhelyről tavaly Kolozsvárra költöztetett járatainak csak egy részét indítja újra Marosvásárhelyről a repülőtér kifutópályájának felújítása után a Wizz Air diszkont légitársaság. A frankfurti, madridi, párizsi és római járatai ezentúl is Kolozsvárról közlekednek. Az ütemterv szerint 2018. január 21-re fejeződik be a kifutópálya teljes újraépítése.

A légitársaság közleménye szerint 2018 májusától szeptemberéig tart a részleges visszatérés a marosvásárhelyi Transilvania repülőtérre. Májustól heti két alkalommal Dortmundba, júniustól heti négy alkalommal London-Lutonba és heti két alkalommal München-Memmingenbe, szeptembertől pedig heti két alkalommal Budapestre indulnak majd Wizz Air járatok Marosvásárhelyről.

Öt új városba indít járatot Nagyszebenből

A társaság azt is közölte, hogy a korábban Marosvásárhelyről működtetett frankfurti, madridi párizsi és római járatait ezután is Kolozsvárról indítja. A korábban Marosvásárhelyen állomásoztatott repülőgépét pedig Nagyszebenbe költözteti, ahonnan öt új célállomás irányába heti 21 járatot indít.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek