Franciaágyban pihenhet a Singapore Airlines fedélzetén

  Franciaágyban pihenhet a Singapore Airlines fedélzetén.

  Immár 38 éve, hogy a Philippine Airlines először mutatott be olyan ágyat a fedélzeten, melyen teljesen kinyújtózhatott a kedves utas. A luxus azonban kérészéletű volt, mert a légitársaságok a rákövetkező évtizedekben csak azon dolgoztak, hogyan tudnának minél több utast felpasszírozni a fedélzetre.

  Tényleg kényelmesnek néz ki
  Galéria: A Singapore Airlines "lakosztályai"
  Fotó: Singapore Airlines / cnn

  Ez a trend azonban változóban van, amit mi sem mutat ékesebben, mint a Singapore Airlines új, fedélzeti franciaágyai – írja a CNN. Az általuk „Suite"-nek, azaz Lakosztálynak keresztelt új megoldás dupla ággyá alakítható business osztályú üléseket takar.

  Akinek ez nem hangzik újdonságként, azért van, mert a Singapore Airlines már 2007, azaz az első Airbus A380-as elindítása óta kínál teljesen vízszintes fekhelyeket, de azért ez most egy kicsit más. A 850 millió dollárt felemésztő fedélzeti fejlesztések eredményéről nézze végig a képgalériát!

  A legapróbb részletekre is ügyeltek a tervezők
  Galéria: A Singapore Airlines "lakosztályai"
  Fotó: Singapore Airlines / cnn

  Egy-egy A380-as fedélzetén a gép orrában hat ilyen lakosztály kap helyet, melyek tolóajtók segítségével szeparálhatók el a többi utastól.

  Ha pedig ez nem győzné meg arról, hogy érdemes egyszer felpattanni a Singapore Airlines egyik gépére, nézze meg ezt a biztonsági videót, és biztosan felveszi a bakancslistájára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!