A Lufthansa megmondja, melyek a legnépszerűbb sörözők Európában

A Lufthansa megmondja, melyek a legnépszerűbb sörözők Európában

A Lufthansa által nemrég bevezetett interaktív online sörtérképen az utasok megkereshetik Európa legjobb sörözőit. A helyiektől kapott bennfentes információk alapján összeállított térképen a Lufthansa által válogatott sörözők és bárok szerepelnek.

Fotó: Lufthansa

A Lufthansa célállomásai közé tartozó városra kattintva a látogatók megtekinthetik a sörözök nevét, címét, a webhelyükre mutató közvetlen hivatkozást és az ajánlott italok listáját. A térkép sokféle sört tartalmaz, a híres dublini Porterhouse habos Guinnessétől a vilniusi Pub Šnekutis helyi kézműves söreiig. Magyarországról a budapesti Csak a Jó Sör került fel az interaktív ajánlóra, ahol mintegy 400 termék – köztük egyre több magyar sör - közül válogathatnak a sörök kedvelői.

Mi is lehetne inspirálóbb a sörkedvelők számára a következő utazás megtervezésekor, mint jó előre kiválasztani az elsőként felkeresendő helyi sörözőt?

Az interaktív térkép minden egyes úti célnál a Lufthansa hivatalos turistakalauzához is kínál hivatkozást. Így a felhasználók egyetlen kattintással eljuthatnak a célállomás oldalára, ahol hasznos tippeket olvashatnak, megismerkedhetnek a főbb látnivalókkal, praktikus ismeretekre tehetnek szert az adott várossal és országgal kapcsolatban, sőt még interaktív térképhez is hozzájutnak.

Ha esetleg nem a sör a kedvenc hűsítője, ajánljuk figyelmébe a Lufthansa saját fagyitérképét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek