Repülőjegyet részletre? Az Etihadnál lehetséges

Repülőjegyet részletre? Az Etihadnál lehetséges.

Részletfizetési opciót vezet be az Etihad légitársaság, hogy élénkítse az utasforgalmat. A programhoz tizenhét bank csatlakozott eddig - írja az AIRportal.hu. A "fly now and pay later" szolgáltatást azért kezdeményezte a cég, mert úgy látja, sokszor csak az az utazás akadálya, hogy nagy anyagi megterhelést jelent a jegyeket kifizetni. Különösen igaz ez az Etihad szerint a családokra.

Az Etihad az öböl-menti légitársaságok közül elsőként tette lehetővé a jegy árának részletekben történő kifizetését, miután megállapodást között a PayFort online fizetést lehetővé tévő szolgáltatóval.

Az opciót a jegyek foglalásánál kell kiválasztani az Etihad oldalán, itt lehet beállítani a részletfizetés ütemét is, ami 3 és 60 hónap között változhat. Arról nincs információ, hogy ezt a szolgáltatást az Etihad kamatmentesen biztosítja-e. A szolgáltatás célkeresztjében a közepes bevételű családok vannak, ugyanakkor bármelyik utas élhet vele, például kipróbálhatja az Etihad prémium szolgáltatásait, amit amúgy nem engedhetne meg magának.

Fotó: Wikipedia

A részletfizetés egyelőre csak az Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, és Egyiptom lakosai számára elérhető.

Az Etihad a legutóbbi teljes, 2016-os üzleti évben milliárdos veszteséget jelentett, amely főként a rossz befektetéseknek (Alitalia, airberlin) köszönhető, de az üzemelési adatok sem voltak nagyon meggyőzőek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek