Átszállást kínál Gatwicken az EasyJet

Átszállást kínál Gatwicken az EasyJet

 

Átszállási lehetőség vált elérhetővé az easyJet utasai számára a London melletti Gatwick repülőtéren. Az angol diszkont légitársaságnál nemcsak hálózaton belül, hanem a Norwegian és a kanadai Westjet járataira is foglalhatunk ezentúl egy repülőjegyen, garantált csatlakozással.

A Worldwide by easyJet nevű új szolgáltatásnak köszönhetően a partnerek hosszú távú útvonalaira, tehát Észak- és Dél-Amerika, valamint a Távol-Kelet irányába lehet majd egyszerűbben utazni. Nincs tehát bonyolult adminisztrációs procedúra, illetve rizikós csatlakozás - az easyJet weboldalán közvetlenül kereshetünk a partnerek járatai között, és foglalhatunk is repülőjegyeket a cég foglalási rendszerén keresztül.

Ha netalán mégis lekésné valaki a Worldwide by easyJet-tel vásárolt csatlakozó járatát, a légitársaság vállalja, hogy a következő járattal elszállítja az utast - írja az Airportal

Fotó: Tim Anderson /EasyJet

.

 Az angol fapados ígérete szerint a Gatwick után hamarosan más nagy forgalmú repterekre is – például Milánó – Malpensa, Genf, Amszterdam, Párizs – Charles De Gaulle és Barcelona – kiterjeszti a lehetőséget.

Az EasyJet nemrégiben két gyermekbarát lépéssel hívta fel magára a figyelmet: júliusban hétezer gyerekkönyveket helyezett el a gépeken, hogy kellemesebbé tegye a családi utazást. A könyveket egy ünnepelt gyermekkönyvszerző választotta ki, és összesen száznegyvenhét járaton találkozhatunk velük. Augusztusban aztána repülőgépek megnyugtató zúgását tartalmazó CD-t dobott piacra, amelynek bevételéből a Children's Sleep Charity-t támogatják - egy olyan karitatív szervezetet, melynek célkitűzése, hogy minden gyermeknek biztosítsa a pihentető éjszakai alvást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek