Leállít két járatot a Wizz Air

  Leállít két járatot a Wizz Air

  A sok új járatindítás mellett meg is szüntet párat a régió fapados légitársasága: felfüggeszti a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden és a Budapest - Lamezia Terme útvonalat. A Wizz Air nagyobb keresletű útvonalakra helyezi át a kapacitásokat - közölték az MTI érdeklődésére pénteken.

   

  Baden-Baden, a híres német fürdővárosFotó: pixabay.com

  Ahogy arról a Travelo is beszámolt, hamarosan napi járat indul a német fővárosba, Berlinbe. Az eredeti tervek szerint 2018 márciusában emelkedett volna az első gép a levegőbe, ám az első nap tapasztalt, hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Wizz Air előrébb hozta a járatindulást - így már idén december 18-tól repülhetünk Berlinbe.

  A légitársaság megerősítette, hogy ennek indulásával párhuzamosan függeszti fel a Budapest - Karlsruhe/Baden-Baden útvonalat. A Budapest - Lamezia Terme járat várhatóan 2018. január 7-től szűnik meg.

  A Wizz Air közleménye szerint "folyamatosan figyelemmel kísérik járataik teljesítményét annak érdekében, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat tudják biztosítani".

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!