Mostantól egész évben repülnek az Iberia madridi járatai

  Mostantól egész évben repülnek az Iberia madridi járatai

   

  A téli szezonban, október végétől március végéig hetente háromszor repül majd Budapest-Madrid között a spanyol légitársaság, a 2018-as nyári szezonban pedig minden nap megteszi az útvonalat - írja a Turizmus Online.

  Az Iberia által Madridból így további huszonkét spanyol városba – például Alicantéba, Gran Canariára és Malagába – juthatnak el az utasok, de Santiago de Compostela és Bilbao, illetve a portugáliai Lisszabon és Porto, a legnagyobb dél-afrikai város, Johannesburg és hat latin-amerikai nagyváros, Buenos Aires, Mexikóváros, Lima, Montevideo, Santiago és São Paulo is elérhető így.

  Fotó: Felipe Gabaldon / Flickr

  Ahogy arról a Travelo is beszámolt, az Iberia március óta heti 3-7 alkalommal üzemeltet járatot a magyar és a spanyol főváros között Airbus A320 típusú, 136 illetve 200 üléses repülőgépekkel. A járatok indulási és érkezési időpontja úgy lett kialakítva, hogy Madridból az éjszaka folyamán kényelmesen utazhassanak tovább azok, akik más spanyol, latin-amerikai vagy dél-afrikai városból érkeznek, illetve azok a magyar utasok, akik ezekbe a desztinációkba utaznak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!