A Wizzair-rajongók szavaztak: itt vannak az új Wizz nagykövetek

A Wizzair-rajongók szavaztak: itt vannak az új Wizz nagykövetek

 

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága büszkén mutatja be az új Wizz nagyköveteket, akik a következő két évben a légitársaság hivatalos arcai lesznek.

Több mint 290 000 szavazat érkezett a két hetes nyilvános online szavazás során, ahol a Wizz Air Facebook-rajongói kiválaszthatták a az új Wizz nagyköveteket. Összesen nyolcvanhárom jelölt szállt versenybe, ők elmondhatták a közönségnek, hogy miért szeretnék megkapni a Wizz nagyköveti címet, és bemutathatták, mit jelent számunkra a légiutas-kísérői hivatás. A teljes hálózatban harmincegy új nagykövetet választottak, közülük Ivett, Szonja és Zsanett képviseli Magyarországot a következő két évben.

A nagykövetek balról jobbra: Szonja, Zsanett és IvettFotó: Földházi Árpád / Wizzair

Az újonnan megválasztott Wizz nagykövetek képviselik majd Magyarországot és a Wizz Airt sajtórendezvényeken, jelentős eseményeken, toborzási és nyílt napokon, továbbá interjúkat adnak magazinokban, rádió- és tévéműsorokban szerte Európában. A Wizz nagykövetek megosztják majd, mit jelent a Wizz Air család tagjának lenni, végigkísérik az érdeklődőket a légiutas-kísérő csapat tagjaként eltöltött csodálatos napjaikon, bemutatják kedvenc Wizz úticéljaikat, valamint ismertetik a Wizz Air legelőnyösebb ajánlatait és termékeit.

Az új nagykövetek már bemutatkoztak a budapesti programindító fotózáson. A színfalak mögötti videó megtekinthető a Wizz Air hivatalos YouTube-csatornáján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek