Európa legjobb cukrászdáit gyűjti össze a Lufthansa fagyi-térképe

Legalábbis a legjobb fagyizók listázása a célja az interaktív online fagylalt-térképnek, amely minden európai várost megmutat, ahova a légitársaság is közlekedtet járatokat.

A www.icecreammap.eu weboldalon található térképen a hónap végéig lehet nyomozni a legjobb fagyizók után. Használata egyszerű, csak rá kell kattintani a városra, ahová repül a Lufthansa-járat, az algoritmus pedig azonnal megadja az ott ajánlott fagyizók nevét, címét és weboldalát, illetve egy rövid leírást is a helyről, amely kiemeli a specialitásokat. Még azt is, hogy árulnak-e például gluténmentes vagy vegán terméket a kínálatukban. Hogy mi alapján választotta ki a légitársaság az adott ország vagy város fagyizóját, azt nem tudni. Mindenesetre Budapestre kattintva például a Szépvölgyi úti Daubner cukrászdát ajánlja a térkép.

Lufthansa Csoport

 A fagyi-térkép egy linket is tartalmaz a Lufthansa Travel Guide-hoz, a légitársaság útikalauzához – amely többek közt Budapestet is bemutatja. A Travel Guide az interaktív várostérkép mellett általános tudnivalókat, ajánlott látnivalókat, hasznos információkat, kirándulási tippeket és időjárás-előrejelzést is tartalmaz.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek