3 eurótól wifizhet a Lufthansa európai járatain

Mától korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatások érhetők el a Lufthansa és az Austrian Airlines számos európai járatának fedélzetén. Az internet néhány héten belül a Eurowings járataival repülő utasok számára is hozzáférhető lesz.

Eddig a Lufthansa A320-as flottájának 19 gépét, az Austrian Airlines 31 gépét és a Eurowings 29 gépét szerelték fel a szolgáltatáshoz szükséges wifi-technológiával és műholdas antennákkal, további gépeknél pedig jelenleg zajlanak a munkálatok. A nagy sebességű technológiát sikeresen tesztelték az elmúlt hónapokban mind a Lufthansa, mind pedig az Austrian Airlines járatain.

 

Három, hét és tizenkét eurós csomagok

 

Az internethez az utasok wifin keresztül, saját mobileszközükről férnek hozzá. A kínálatban üzenetküldési szolgáltatás, webböngészés és videóstreaming is szerepel. Az utasok háromféle szolgáltatáscsomag közül választhatnak: a FlyNet Message csomag három, a FlyNet Surf csomag hét, a FlyNet Stream csomag pedig tizenkét euróba kerül a Lufthansa járatain.

Az Austrian Airlines ugyanezeket a szolgáltatásokat fogja kínálni, azonos áron – myAustrian FlyNet Message, myAustrian FlyNet Surf és myAustrian FlyNet Stream néven. Az utasok bankkártyával vagy fizetési szolgáltatásokon (pl. PayPal) keresztül fizethetnek az internetért. Hamarosan a törzsutasprogram terhére illetve roamingpartnereken keresztül is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek