Öt helyett hat közvetlen járat indul nyáron Torontóba

Öt helyett hat közvetlen járat indul nyáron Torontóba

 

Még el sem indultak a nyári járatok, de az Air Canada Rouge máris közölte: a nagy érdeklődésre tekintettel idén nyáron egy hatodik járatot is indít Budapestre. A bejelentés értelmében az idei nyári szezonban már pénteki napokon is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

Fotó: Hardy Mihaly / BUD

Az idén az eddiginél korábban, már május 20-án érkezik az első járat, és az első időkben heti három alkalommal, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik majd. A nyári csúcsidőben, ami az Air Canada Rouge esetében a június 21-től szeptember 19-ig tartó időszakot jelenti, hétfő kivételével a hét minden napján lesz Toronto-Budapest járat. A mostani bejelentéssel további hétezer-háromszáz férőhely jelenik meg ezen az útvonalon, amely az Egyesült Államok számos nagyvárosába is kínál átszállási lehetőséget Torontón keresztül.

Az Air Canada Rouge a Toronto-Budapest járaton a Boeing 767-300ER típusú repülőgépet állítja szolgálatba, amelynek fedélzetén, egy-egy járaton 24 business osztályú és 256 turista osztályú hely lesz elérhető. Az Air Canada Rouge gépei egészen 2017. október 15-ig közlekednek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek