Áprilistól újraindítja Budapest-Madrid járatát az Iberia

A járatokat az április 1. és október 28. közötti időszakra tervezték be, és az adott hónap függvényében hetente 3-7 alkalommal fognak közlekedni a spanyol lobogó színeit viselő Iberia gépek.

 

A királyi palota és a katedrális, ahogyan a Templo de Debod mellől látszikFotó: Páth Dániel

 A Budapestről érkező utasok Madridban aztán további 20 spanyol célállomás, pl. Tenerife, Gran Canaria, Santiago de Compostela és Bilbao, illetve a portugáliai Lisszabon és Porto, a legnagyobb dél-afrikai város, Johannesburg és hat latin-amerikai nagyváros, Buenos Aires, Mexikóváros, Lima, Montevideo, Santiago és São Paulo irányába folytathatják útjukat az Iberia-val.

Az Iberia 136, illetve 200 üléses Airbus A320 típusú repülőgépeket használ majd a Madrid-Budapest útvonalon, business és turista osztállyal a fedélzeten. Az eltérő utascsoportok igényeinek kiszolgálása érdekében a jegyek különböző árakon lesznek elérhetők, a szolgáltatásokat is egyenként lehet majd megrendelni, illetve saját belátásuk alapján dönthetnek úgy is, hogy a takarékosság jegyében ezek egy részéről lemondanak - olvasható a Budapest Airport közleményében.

 

Újabb cikkünk ebben a témában:


Mostantól egész évben repülnek az Iberia madridi járatai - 2017.09.05.
Telente heti háromszor, nyáron minden nap lesz elérhető járat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek