Májustól újraindul az Air Canada Rouge Budapest-Toronto járata

  Ismét visszatér Budapestre az Air Canada Rouge közvetlen torontói járata, amely idén korábban, a nyári főszezon előtt kezdi meg működését.

   

  Fotó: Budapest Airport

  Kanada legnagyobb légicégének leányvállalata fokozatosan sűríti menetrendjében a Toronto-Budapest járatait. 2017. május 20-tól június 4-ig heti három, június 18-ig heti négy járattal kalkulál, június 19-től viszont mát hetente 5 alkalommal repül majd Torontóba. Így nyártól átszállás nélkül, mindössze 11 óra alatt ismét elérhetővé válik Kanada legnagyobb városa. A másik, Kanadába repülő légicég az Air Transat ugyanis tavaly ősszel jelentette be, hogy két év sikeres működése ellenére a 2017-es nyári szezonban már nem indít több közvetlen járatot Budapestre.

  Az Air Canada az egyedüli négycsillagos Skytrax-minősítésű légitársaság Észak-Amerikában. Jelenleg 200 desztinációra napi 1500 járatot közlekedtet, és évi 45 millió utast szállít 374 gépével. Leányvállalatát, az Air Canada Rouge-t 2012-ben alapították, amikor felismerték a szabadidős piacban rejlő lehetőségeket.

  Frissebb: a Budapest Airport március 31-i közleménye szerint a légitársaság elindítja heti hatodik járatát is idén nyáron Budapestre. Így már pénteki napokon is lesz közvetlen légi összeköttetés a kanadai Toronto Pearson International Airport és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Öt helyett hat közvetlen járat indul nyáron Torontóba
  Óriási az érdeklődés a nemrégiben bejelentett nyári járatokra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!