Júniustól új Budapest-Kijev járat indul

  Júniustól új Budapest-Kijev járat indul

  2017. június 15-től közvetlen járatot indít Budapestre Kijevből az Ukraine International. A járatok naponta közlekednek a kijevi Borispol repülőtér és Budapest között - írja az Airportal.

  Borispol repülőtérFotó: klimenko / flickr

   Az ukrán légitársaság repülőgépei 14:30-kor érkeznek meg Budapestre és 15:20-kor indulnak majd vissza Kijev Borispol (KBP) repülőtérre, ahol helyi idő szerint 18 órakor szállnak le. A két város közötti tervezett repülési idő 1 óra 40 perc. Az útvonalat az elérhető dátumok zömében a légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépei teljesítik, de egyes járatokat a cég Embraer E190-es regionális regionális gépei repülik majd. A Budapest-Kijev járaton egy útra 18 000 forint körüli árakon lehet repülőjegyet foglalni a légitársaság weboldalán, de a retúr és a Kijev-Budapest járatra szóló repülőjegyek - egyelőre - rendkívül csak magas árakon érhetőek el, teszi hozzá az Airportal.

  A járatok nemcsak a nyári időszakban, hanem a téli menetrendben is megjelentek a repülőjegy keresőkben, azaz nem szezonális járatról van szó: 2017. október vége utáni dátumokra is lehet jegyeket foglalni. Budapest és Kijev között egyébként a Wizz Air üzemeltet a nyári menetrendben naponta közlekedő járatokat, azonban a diszkont légitársaság repülőgépei a Zhulyany repülőtérre közlekednek.

  Szent Szófia templom tornya felől nyíló panorámaFotó: Wikipedia
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!